Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Flegr. Já Vás asi zažaluju za maření investic. Mám pouze malou lednici, venku nemrzne a VAŠE MRAZÁKY PRO VŠECHNY NIKDE! Kam asi mám to nakoupené maso od myslivců teďka dát ?

0 0
možnosti
Foto

Koukam, ze Micik to ma predplacene zrejme na cely tyden ve vyberu ;-D;-D

1 0
možnosti
PK

Já zase budu věštit takto: omikron se u nás nijak neprojeví a epidemie prakticky skončila.

Z čeho vycházím? Z toho, že ačkoli se v celé Evropě objevil ve stejném okamžiku, velká vlna zasáhla pouze nepromořené země západní Evropy. V promořených zemích (ČR, Polsko, Maďarsko, Slovensko, Rumunsko), ačkoli se komunitně šíří a v některých laboratořích už dominuje, k žádné eskalaci nedochází. Náhoda? Ukázněnost lidí? :-P

Stejně tak se prakticky neprojevil ani v JAR - krátká poměrně malá vlna (na 60milionovou zemi), která se prakticky nijak neprojevila v nemocnicích.

2 1
možnosti
PK

Omikron už dominuje v Brně a Praze, a stále nic ...

0 0
možnosti
MS

počet nakažených poroste jen díky nesmyslnému testování. Jinak by soudný člověk na test nešel, když mu nic není

4 0
možnosti
Foto

Jsou tam 2 bláboly:

- vývoj a schválení nového léku se pod 4 roky nedostane. Molnupiravir je schválený jen pro to, že už byl předem testovaný na něco jiného.

- divím se, že pan Flégr nemá informace o technických limitech editace RNA. Pak by si odpustil tu pasáž o umělé přípravě viru.

Jinak asi OK.

0 0
možnosti
ZK

Tady pomůže snad jen ústavní léčba

2 5
možnosti
MS

Pane Flegr, přiznám se, že vy jste mi ze všech našich předních propagátorů očkování nejvíce sympatický. Neděláte to, narozdíl třeba od pana Maďara kvůli penězům, ale z vlastního přesvědčení. Z Vašeho pohledu, pro dobrou věc. Byť s mnoha věcmi, které říkáte, nesouhlasím, máte mou úctu. Přeji Vám šťastný nový rok a ať se co nejméně Vašich negativních předpovědí výplní!

7 1
možnosti
Foto

... po vánocích budou pouze očkovaní nebo nakažení ... ;-D;-D;-D .. co tam máme dál za pohádku? (Jinak se dobrovolně hlásím, pro vědecké pozorování, do skupiny lidí se superschopnostmi: neočkovaný, nedodržuje rozestupy, chodí mezi lidi, pokud možno všude bez roušky, rukama si po vystoupení z MHD sahá na nos, oči, uši a koronavirus nikdy nechytil).

4 0
možnosti
Foto

To není nic divnýho, ba dokonce to je norma. Pokud byste koronáč chytil a měl lehký průběh, přičemž byste měl 100 kg nadváhy, klidový tlak 160/110, nekompenzovanou cukrovku a další radosti, pak se pochlubte.

4 0
možnosti
PI

Vážený pane profesore, ještě jsem si nevšiml, že by Vám někdy vyšla nějaká Vaše prognoza, tak se ptám, zda vás to pořád baví.

6 8
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik