Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Ani na silvestra ten člověk nedá pokoj.

17 4
možnosti
JP

Chlape, vy máte v hlavě opravdu solidní bramboračku. Z Vašich přihlouplých předpovědí se nesplnilo naštěstí téměř nic a ještě máte tu odvahu se tu veřejně plácat po rameni jaký jste kanón.

Pak Pirk s panem Ludvíkem měli pravdu. V první řadě bychom měli přestat lidi strašit.

A ještě jedna poznámka. Znáte doufám pořekadlo o vepřovém a vařící se vodě, že?

17 25
možnosti
MK

Další snůška lží a blábolů od člověka, který není z oboru, ale přesto se rozhodl hrát si na spasitele. V každé slušné společnosti by takový člověk po první, naprosto ustřelené, předpovědi vývoje zalezl a mlčel.

21 20
možnosti
RM

Pane Kodate, co je Váš obor a v čem jste odborník ? Děkuji.

4 0
možnosti
OF

Tak doufám, že tenhle soubor Flégrových pohádek jednou vyjde knižně...

17 1
možnosti
LC

Zatial Flegr nesklamal. Ale kedze u Vas 1/2 populacie nevie citat s porozumenim (na SK 2/3), lebo zvladnu maximalne nadpis + 5 riadkov a potom ich mozok vypne, opät budu hladat gycove a pohodlne riesenia, alebo ukazovat prstom na tych druhych.

16 5
možnosti
MB

A teď prosím ještě jednou a bez vašich záměrně navýšených čísel - jelikož jste se už ke zkreslování předpovědí přiznal, nějak vám neveřím.

9 4
možnosti
PC

Nevěřím vám, ať píšete/mluvíte negativně nebo výjimečně pozitivně. Všechny vaše odhady byly liché, pro mnohé směšné. Ale jedno se vám podařilo skvěle: totiž spoustu lidí vystrašit a deprimovat a mnohým zakalit vlastní rozum, potažmo pak sebevědomí a sebedůvěru.

39 22
možnosti
JN

To je ovsem velmi silne tvrzeni, ze vsechny predpovedi nevysly. Nedavno pan Flegr zverejnil blog, kde i se zdroji psal, co mu vyslo (i co mu nevyslo). Takze rikate, ze to jsou vse lzi, ze asi pan Flegr menil stare clanky, aby mu to pak vyslo?

To je velmi silne tvrzeni.

Menil pan Flegr i takove weby jako Web Archive, ktere archivuji stav stranek v danych dnech, takze se lze snadno presvedcit, co bylo v clanku treba pred rokem a co tam je dnes?

1 0
možnosti
PL

P96e35t47r 48L37o37r84e29n71c

31. 12. 2021 13:21

Dík za fundované informace )jako vždy) a slíbené světýlko na konci tunelu.R^;-)

(I když ten tunel má ještě zatáčky a ostré skalní hrany.)

9 5
možnosti
Foto

Asi už to nebude nijak horký. V roce 1899 byla tzv. ruská chřipka, což byl taky jen nový koronáč, a divočilo to první 2 roky a pak to odeznělo a teď je to klasický endemický koronáč. Tenhle Covid-19 bude nämlich to samý. A to je dobře.

7 2
možnosti
Foto

Bude líp?To už tu někdo vykřikoval a dost dobře to nedopadlo....jinak dík za optimistickou předpověď.Snad se vyplní.

1 0
možnosti
MK

Celkem dobře si dovedu představit, co nám na příští rok chystá virus. Máme přece znalosti a zkušenosti z epidemií mnoha minulých staletí (mimochodem, po žádné z nich lidstvo nevyhynulo). A ve srovnání s kteroukoliv z nich máme nepoměrně lepší zdravotnictví a hygienu. Příroda je předvídatelná a tady se nemáme čeho bát.

Navzdory své bujné fantazii si však opravdu nedovedu představit, co nám chystá naše vláda (a nakonec nejen ta naše). Dosavadní vládní činy totiž mnohonásobně překonaly i ty nejtemnější obavy. A velmi se obávám toho, že ještě neřekly své poslední slovo.

17 0
možnosti
Foto

Teda kde žijete? Já si nevšiml že by ta nová vláda tady v ČR cokoliv začala dělat. Jo stihli už dojít do práce a nějací Babišovi poskoci si raději vyklidili šuplíky a odnesli qětinku. Ale nějaké "vládní činy"? Jste normální? Že to byl jenom sen, že ano? Proč by zrovna teď měli začít něco dělat, když to nicnedělání Babišovi tak perfektně fungovalo celých 8 let? Proč měnit ozkoušené, proč?

0 4
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik