Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Příští rok musím vyměnit nějaké rýgle a plaňky a pak celý plot natřít.

7 0
možnosti
JS

Optimistická předpověď :-). Zkuste tu věštící kouli přeleštit a příště věštit již něco optimističtějšího.

1 0
možnosti
IL

I62v26a77n13a 54L70a16n91c84e

31. 12. 2021 11:51

Pane profesore měl byste napsat, odkud jste udaje čerpal. Protože druhá polovina vašeho článku, nejsou vaše prognozy, ale výsledky odborníků, kteří se touto problematikou zabývají. Prognozy jsou věci, které si člověk "vycucá" z prstu, ale vy jste materiály převzal. Včetně viru, který byl vyroben v laboratoři,o tom už se dokonce mluví dva roky a ačkoliv jsou důkazy, stále se nic neděje. Také se mluví a to nejenom pokoutně, ale i v TV, že dr. Fauci by nejenom měl ihned odstoupit, ale měl by být dokonce i trestán, protože on tuto laboratoř, odkud virus unikl, sponzoroval. Takže pokud mluvíte o američanech, tak pozor: to je dr. Fauci a mnoho američanů by ho rádo vidělo za mřízemi. Proto se tak drží u "koryta", aby situaci mohl ovládat...

10 1
možnosti
Foto

Dr. Fauci není hlavní viník, je jen sluha iluminátů. ;-)

3 1
možnosti
Foto

Pane profesore, dneska Vám bude snad držet palce i grupa povinně hejtujících. P.S. Znamená to, že Soňu Pekovou lze brát vážně ?

1 0
možnosti
Foto

Soňa Peková měla pravdu od začátku, ale sekla se o cca 30 měsíců. Holt věštba se musí umět prodat. Né že člověk říká pevný data.

4 2
možnosti
Foto

Jsem pesimista, líp bude teprve tehdy, až se úplně všichni promoříme. Následky promořování můžeme minimalizovat očkováním, ovšem proti nějaké novější variantě....

5 0
možnosti
JL

Nicméně evoluce prostě likviduje slabé kusy, o tom to je na planetě Zemi, když se to někomu nelíbí, může se odstěhovat. Zvláštní je, že jedna moje příbuzná, které je 95 let, pořád žije, ačkoliv už je ležák. Kdo to ted vlastně umírá? A dále - z globálního hlediska, kdyby ubylo 50% lidstva, bylo by to prospěšné pro přírodu i zachování fosilních paliv.

3 0
možnosti
JM

J35a97n 63M49a33r84e43k

31. 12. 2021 23:32

Pane Libenský, reagoval jsem na váš příspěvek, ale nějak 'záhadně' zmizel. Chápu to. Píšete, jak by bylo prospěšné, kdyby ubylo 50 procent lidstva aby to bylo prospěšné pro přírodu a zachování fosilních paliv.. Já si osobně vážím víc lidí než zachování fosilních paliv. pro koho by byla ta paliva prospěšná, když dle vašeho přání by vymřelo 50 procent lidstva? A uvědomte si, že aby ta paliva byla zachována, mohlo by se stát, že i vy byste mohl být meži těmi 50 procenty kteří ubydou...a tak byste i vy pomohl zachování těch paliv!!

0 0
možnosti
LH

Hezký Nový rok a děkuji že se nebojíte dál zveřejňovat svoje prognozy - karma...R^

16 7
možnosti

Prognozy zverejnovat muze, akorat uplne nechapu, proce se nechava tolik prostoru expertovi, ktery se z 10 pokusu 9 krat spletl. Kecy o tom, ze "schvalne" prehanel, aby si to lidi uvedomili si muze nechat pro tu svou kocku.

2 2
možnosti
JD

Co kdybyste nám šel příkladem.

1 1
možnosti
DP

D78a13v79i73d 40P43e32t49r

31. 12. 2021 10:51

Tak snad bude rok 2022 lepší. Věřím, že i ti naši politici pochopí, že očkování musí být povinné.

4 7
možnosti
JB

Povinná by měla být izolace entit jako ty někde na psychiatrii.

5 3
možnosti
Foto

Dobrý blog, pozitivní, děkuji!

12 3
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik