Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jsem to jednou psal, koukal jsem se na statistiku úmrtí na konci roku 2022 v kategorii 75-85 let, tam zemřelo o více než 5000 lidí více, než je průměr. Výroční zpráva to dává do souvislosti s vymíráním silných poválečných ročníků, ale proč na jaře a v létě byli v pohodě? Co na to Vaše plné mrazáky?

0 0
možnosti
PK

Naplno se projevila sezóna respiračních viróz, které jsou pro imunitně oslabené seniory všechny shodně rizikové v případě dalších vážných onemocnění. A od kterých byli poslední 2 roky izolováni, čímž si imunitní systém odvykl. Také se projevila zanedbaná péče za poslední 2 roky.

2 0
možnosti
IB

Zamyslel jste se vy sám, nad vašimi doporučeními? Zamyslel jste se nad tím, co jste během pandemie udělal správně a co špatně? To na základě vašeho strašení došlo k segregaci neočkovaných. Byla jsem šokovaná tehdy a pořád nedokážu vnitřně strávit, co jste dokázali vy, odborníci, napáchat za zlo mezi lidmi. Uvědomila jsem si, jak jednoduché je zmanipulovat a ovládat dav strachem. Jak jste vy odborníci dokázali dosáhnout toho, že lékaři se pos..li strachy a ordinovali po telefonu? Dřív chodil lékař třeba i nemocnému s tuberkulózou, nevyhýbal se kontaktu s nemocným. Jak je možné, že nemocní s kovidem a horečkou byli nuceni jezdit MHD do testovacích center třeba i 25 km daleko? Taková smrtelná choroba to byla, k lékaři jsme nemohli jít, ale hromadnou dopravou jsme mohli jezdit, jak libo. Nemáte nejmenší důkaz o tom, že očkování někoho zachránilo, stejně jako nemáte žádný důkaz o tom, že někoho poškodilo. Pořád čekám, kdy se konečně omluvíte za zlo, které jste napáchali jedni ve jménu své slepé víry v dobro a jiní ve jménu své chamtivosti.

31 0
možnosti
DS

Mám alternativní návrh, je mnohem jednodušší:

1) Pokud jste očkován(a) DNA nebo RNA vakcínou, jste nezbytně vyděšen(a), protože víte, že jste si poškodil(a) zdraví.

2)

a) Udělal(a) jste to proto, že jste chtěl(a) jet na dovolenou, jít do hospody nebo čistě z proto, že to dělali i ostatní. Pak to bylo z blbosti.

b) Udělal(a) jste to, protože byste vy i vaši zaměstnanci přišli o práci. Pak je mi Vás skutečně líto.

3) V každém případě jste mi uvolnil(a) větší apartmán v domě s pečovatelskou službou.

6 0
možnosti
JF

Víte, já se snažím o maximální vstřícnost a toleranci vůči zastáncům podobných názorů, s jakým jste vstoupil do diskuse Vy. Ne, že by mi byli osobně nějak sympatičtí (i když vím, že to někteří myslí dobře). Ale vím, že akce vyvolává protiakci a nenávist zatemňuje myšlení. Takže snad jen připomínka, že očkování zachránilo jen v Česku 62 tis životů a navíc snižuje na poloviny riziko dlouhého covidu. Hledejte pravdu a bez předsudků. https://archiv.hn.cz/c1-67094410-ockovani-proti-covidu-zachranilo-v-cesku-pres-62-tisic-zivotu-odhaduji-vedci

0 8
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik