Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Zajímavý rozhovor o covidu s prof. Vojtěchem Thonem, mj. o ojedinělé studii imunity a dalších souvislostech

https://www.youtube.com/watch?v=ckVK2BkWfdA

1 0
možnosti
Foto

A právě proto ty Vaše závěry nejsou publikovatelné jinde :)

1 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem měl výhrady proti Vaší exponenciále. A jak vidno, kdo měl pravdu. Ohnula se. Rv

3 0
možnosti
JH

Respirátor je bezpochyby užitečná pomůcka. Používám ho už léta, když brousím dřevo, sádrokarton apod. A budu ho při těchto činnostech používat i nadále.

9 0
možnosti
TK

Na voskování a kartáčování lyží taky super.

0 0
možnosti
Foto

A nemůže být ta zničená imunita právě díky očkování?

2 0
možnosti
MB

Narativ rezonující ve společnosti je snad jasný: NESOUVISÍ.

Je roztomilé, že i Flegr kdysi připustil, že kovidí očkování může imunitu negativně ovlivnit. A na negativní dopady poukazuje spousta odborníků - lékařů imunologů, vakcinologů...

1 0
možnosti
TT

Desatero bylo pánembohem sesláno živoucím lidem: dělejte to, nedělejte to. Flégr s tím nemá nic společného, protože promlouvá k vymřelému lidstvu v mrazácích na každém rohu.

4 0
možnosti
Foto

Pane Flegr, máte vy vůbec nějakou sebereflexi?

11 0
možnosti
DN

Byl jste jedna z hlavních tváří toho, že aby člověku dali v restauraci najíst nebo jej ostříhali, tak musel splnit nějaké podmínky. Najednou nestačilo chovat se normálně a mít peníze. Musel mít jakési lejstro nebo telefon s aplikací, která svítí zeleně a to aby měl tak zase musel splnit jakési podmínky, podstoupit lékařský zákrok. Stalo se tak něco do té doby nepředstavitelného, obludného a samozřejmě nemorálního a nezákonného. Covid, necovid toto prostě byla hrubá chyba, když to řeknu slušně a nebezpečnej precedenc to budoucna.

13 1
možnosti
PK

A teď si vemte, že mnoho států už přiznalo, že všechny ty restrikce byly zbytečné a byla to chyba. Dánsko se omluvilo, německý ministr zdravotnictví toto také přiznal, komise ustavená německou vládou oficiálně na základě faktů zhodnotila neúčinnost a zbytečnost přijatých opatření, Dánsko se omluvilo, atd. Ale tady ten sebestředný totalitářský pán nejenže se za ty své zrůdnosti, které z něj celou dobu padaly, neomluvil, ale ještě má tu drzost dál poučovat! No tvl ... ;-€

8 0
možnosti
Foto

Nejsem očkovaný a nikdy jsem nebyl během pandemie nemocný. Velice podobně na tom byli i jiní neočkovaní, které jsem díky segregaci poznal. Na druhou stranu očkovaní, okolo mě v práci, byli nemocní snad všichni. Tak jako se to dělo u nás v práci, tak tomu bylo podobně i jinde. Nechcete pane Flégre, jako vědec, prozkoumat tento velmi zvláštní invertní jev?

11 1
možnosti
Foto

Nač tedy byli nemocní a umírali lidé v roce 2020, kdy ještě očkování neprobíhalo?

2 1
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik