Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Toto už fakt není normální! ;-D;-D;-D

Jděte s těmi vašimi žvásty a nucením náhubků tam, kde vám to budou papat. Stejně tak s vašimi lži s prospěšností očkování - běžným lidem bez snížené imunity nepřinese vůbec nic.

A ještě k těm vašim lžím s mrtvými - od ledna nejsou ŽÁDNÁ nadúmrtí:

https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr

4 2
možnosti
Foto

Odkázaná dada uvádějí, že letos zemřelo za prvních 25 týdnů o 2078 (3,8%) víc lidí, než je průměr za roky 2015-2019. Odchylky po týdnech se pohybovaly v rozsahu od -6,1% do +13,2%.

1 0
možnosti
JP

Flegr. Flegr. Ne, neznám. To je nějaký bavič v televizi?

5 2
možnosti
MS

Akorát své vtipy pořád opakuje

0 0
možnosti
MS

Zavádět opět respirátory (na omikron velmi omezená účinnost) je nesmysl, to už je skutečně lepší se na to vykašlat a žít normální život. Doufám, že v tomto se předpověď vyplní, a vláda už nebude nikomu nic nařizovat. Kvůli chřipce jsme taky nikdy respirátory nenosili.

13 2
možnosti
Foto

2:5

To je skoro jako házení kostkou

2 0
možnosti
PK

Ne. To je narcistické ze-sebe-dělání experta v něčem, o čem ví kulový. Rv

2 1
možnosti
ZH

No nevím, školy nemám, ale jakožto mírně poučený laik (ti jsou úplně nejhorší, protože hrozně rádi do věci "odborně" kecaj) vám musím s politováním ohlásit, že mé odhady a předpovědi mají podobnou úspěšnost jako ty vaše. Možná jsem i o trochu úspěšnější. Politování proto, že pro vás to není moc dobrá vizitka. Hrajete úplně stejnou loterii jako já.

10 1
možnosti
PL

P77e90t74r 42L81o98r39e65n88c

30. 8. 2022 21:18

Díky!

A držím nám palce.

2 1
možnosti
HH

Flegr, běž.....

7 3
možnosti
DS

Z veřejných dat je uz řadu týdnů zřejmé, že očkování pobývají v nemocnici déle než neočkovaní. Též je zřejmé, mimo jiné z dat WHO, že všechna nadúmrti v době Covidu byla díky kontraproduktivní. Atd. Takže vše, co pan Flegr vypráví, je v rozporu s fakty a nemá smysl to číst.

10 11
možnosti
JF

Nechte prosím interpretaci dat na odbornících. Ti například nezapomenou na to, že očkovaní jsou mnohem častěji ti starší a neočkovaní ti mladší. Výsledky odborných studií jasně ukazují, že očkovaní mají v průměry mnohem mírnější průběh covidu.

16 6
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik