Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

Lidi budou mit jiny starosti,nez nejakou rymu,ale zijte si v ty svy bubline dal,me rozhodne nezajimate ani ty vase nazory.

0 0
možnosti
PC

Asi abstinenční příznaky z nedostatku popularity...Rv

4 0
možnosti

Takže ano, doklady pro laboratorní původ viru máme konečně k dispozici, bude však nejspíš ještě nějakou chvíli trvat, než si to přiznáme.

Zdroj: https://jaroslavflegr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791235

Proč píšete "my"? Snad všichni vědí, odkud k nám ten čínský virus přišel.:-)

0 0
možnosti
AP

No, právě dlouhé nošení respirátorů stálo za "epidemií" různých nemocí dětí po jarní "vlně"... Takže ano, můžeme si dále oslabovat imunitu všudypřítomnými respirátory, ale pak si nestěžujme na vysoké počty úmrtí... ...

6 3
možnosti
MB

nevím, jestli za vysokými počty úmrtí stojí zrovna respirátore a rouške, ale nosit to zas jak magoři asi zdravé nebude :)

1 0
možnosti
TR

Nemůžu se zbavit dojmu, že si Flegr bytostně nepřeje vymýcení Covidu. Jak by si pak užíval svých pět minut demagogické slávy?

1 2
možnosti
Foto

Covid už nikdo nevymýtí. Bude tu s námi podobně jako chřipka. Ta také před stoletím pobila za krátký čas miliony lidí, ale už jsme se s jejími krotšími variantami naučili žít.

1 0
možnosti
JM

J81o10s25e63f 63M94i47k50i82n

31. 8. 2022 14:30

Pane profesore, nemluvte prosím o PANDEMII. Žádná pandemie to není

2 1
možnosti
Foto

Těžko posoudit. Je to hodně neurčité, Jak píše už Ottův slovník naučný:

"Kolik případů téže nemoci jest třeba ku vzniku epidémie a jak velkou čtverečnou rozlohu musí míti území epidémmií postižené, aby se mohlo říci, že běží o pandémii, nelze určitě číslem stanoviti, rovněž jako není možno udati, kolik stromů musí míti les."

0 0
možnosti
LK

L46u81b39o86š 77K59v88o71c44h

31. 8. 2022 13:19

N o tvl, fakt blázen...

2 0
možnosti
Foto

Autorovy předpovědi mají stejnou hodnotu, jako házení kostkou.

10 1
možnosti
PC

... a pan Flégr si za to házení kostkou dokonce vysloužil celonárodní zviditelnění, o jakém se mu asi stěží mohlo kdy zdát. A evidentně se své "popularity" vzdát nechce, a to i za cenu dalšího ztrapňování se.

0 0
možnosti
JM

Ad roušky/respirátory - pevně doufám, že se svět někdy vrátí do normálu a nebudou povinné zase nikde :-/

6 0
možnosti
PK

U nás se tak stalo, ale p.Flégr to není schopen unést. ;-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik