Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

Ne vždy a ne se vším, co píšete, souhlasím, ale musím uznat, že umíte psát i velmi vtipně. A pár těch dotazníků na pokusných králících už jsem Vám konec konců také vyplnil.

P.S. Zaplať pánubohu za každého šikovného popularizátora vědy, jako je dr. Grygar, nebo třeba Vy.

21 7
možnosti
JN

Je to samozřejmě čistě věcí administrace, ale moc mi není jasné, proč je na titulku poután téměř každý blog tohoto pána, který je ve svých předpovědích ohledně covidu úspěšný zhruba stejně, jako když Láďa Vízek tipuje výsledky fotbalových zápasů... :-)

24 10
možnosti
JM

Protože jeho názory lidi zajímají mnohem víc než moudra nějakého tělocvikáře, který má v hlavě jeden velký flákanec, velevážená okončetino.

1 4
možnosti
RH

Milý Micíku. Měl by sis radši najít kočku místo rozhovorů s expertem všeho druhu a nadto ještě mediálním popularizátorem všemožných vládních opatření. Věř mi Micíku, s tou kočkou si užiješ víc zábavy.

13 6
možnosti
PK

Ano, ano vše zodpovězeno, jen Micíku jak je to s tím Prevenarem...měli by ho ty starší ročníky preventivně testnout..?

0 0
možnosti
PD

P44a24v12e11l 27D32u21d27r

3. 2. 2022 12:27

Perfektní. A trváte ještě na tom, že Omikron je přirozeného původu?

Ruský prof. Čumakov říká něco jiného:

Další verzi o umělém původu varianty Omikron - Blog iDNES.cz

A čínští vědci také:

Důkazy o myším původu varianty SARS-CoV-2 Omicron - ScienceDirect

1 0
možnosti
Foto

Jo a kdo dostal tu Nobelovu cenu za neexistujici metodu editace dluhych useku RNA ? To nevite ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16397x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik