Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Je to blázen! Hoďte na něj síť!

5 4
možnosti
JG

Zkuste se s Micíkem vyměnit - Vy byste mohl klást otázky a Micík by mohl vyprávět o svém kočičím životě. To by pro mě bylo určitě poutavější.

5 4
možnosti
PC

Lidé by se mohli pod koček učit! A panu Flégrovi by to jistě pomohlo, pokud by kočky skutečně ctil.

2 3
možnosti
OS

Bacha na trestni oznameni za sireni poplasny zpravy,v lochu by jsi to asi neprezil...

0 5
možnosti
Foto

Bacha na tu češtinu... základkou bys (by si) asi neprošel...

4 0
možnosti
MK

Kdo je ten Flegr? No to je ten člověk co děsil lidi, hovořil o tom, jak budou všichni umírat v bolestech... Prostě člověk co netrefil snad žádnou předpověď, jediné číslo. Takový pachatel dobra.

11 7
možnosti
JF

Všechny mé předpovědi jsou zde mezi blogy. Jestli vyšlo těch 5 prvních si můžete pohodlně zkontrolovat zde https://jaroslavflegr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778872 Poslední 6. silvestrovskou si už zkontrolujte sám. Neusuzujte podle toho, co o mně napsali autoři titulků článků, ale podle toho, co jsem skutečně napsal já. Děkuji.

9 0
možnosti
KK

Narcis a spasitel ;-D;-D;-D

10 4
možnosti
TS

Pane Flégr,vy jste bohužel úplně stejný jako ti popírači Covidu. Ani Vám ani jim žádné prognózy nevyšli. Vir si žije vlastním životem a naše opatření ( neopatření) ho nezajímá. Akorát jste nás zadlužili na generaci dopředu!!!

12 6
možnosti
PP

Naopak to vypadá, že některé prognózy profesorovi dobře vyšli ;-). Je však rozumné podsouvat mu odpovědnost za dluhy naší země?

https://jaroslavflegr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778872

1 0
možnosti
JP

Omlouvám se, ale příliš dlouhé vysvětlení ne zrovna úspěšného působení v posledních dvou letech.

Chápu, že pan profesor se snažil nějakým způsobem popularizovat, možná i burcovat. Bohužel dle hesla, že cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly.

Smůlou pana profesora je to, že už nebude brán jako autor 8 knih a přehršle vědeckých článků, ale jako tragický mesiáš apokalypsy, která se naštěstí nepotvrdila a jako prognostik tak zoufalý, že i předpovědi počasí na půl roku jsou přesnější.

Dál může prezentovat kdo a co je, ale je smutnou pravdou, že jeho mediální obraz je s ním už nesmazatelně spjat a na tom obraze se podílel hlavně on sám.

30 6
možnosti

Jestli chcete tvrdit, že jeho prognozy byly nepřesnější než jiné, doložte to. A nebo mlčte

4 14
možnosti
PC

Nejhorší je, když věda přestane sloužit lidem a stane se z ní prodejná .... Ostatně (a bohužel) se to stává velmi často.

4 1
možnosti
Foto

Věda je nástroj - jako nůž. Je na lidech co s ním udělají ....

1 0
možnosti
MK

Pane Flégr, poněkud mi vadí vaše prognózy. Ne proto, že by byly tak katastrofické. Je to proto, že proti tomu co předpovídáte neexistuje žádná rozumná obrana. Tím myslím takovou obranu, která nenadělá více škody než užitku.

Pro mě není cílem se tomu viru za každou cenu vyhnout. Od začátku chci být tak silný, že virus bude litovat dne, kdy mě potkal. Žádný politik ani popularizátor vědy lidem neřekl, že nejdůležitější pro každého je jeho vlastní imunita. Já vím, že vy to víte, ale lidem jste to neřekl. To je chyba.

9 3
možnosti
JM

Přemýšlím, kolik už umřelo těch imunitních proroků, no málo jich nebylo. Jestli oni nezapomněli říct kovidu, že oni jsou imunitní premianti, takže si má nechat zajít chuť. Holt líná huba, hotové neštěstí.

2 5
možnosti
JL

Vědci....velmi nebezpečný lidský druh. ;-D;-D;-D

1 5
možnosti
TB

V tom případě se laskavě v životě zřekněte všeho, co bylo vytvořeno díky vědě. A začněte pokud možno internetem.

3 2
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16397x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik