Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takze ta nudle u nosu bude bez vakciny trochu vetsi? Inu, zdravejsi bude vzit si o kapesnik navic, ze ;-)

10 11
možnosti
RV

U někoho to je délka nudle u nosu a u jiného rozdíl mezi životem a krchovem.

7 5
možnosti
MK

Můžeme předpokládat, že vakcína proti covidu bude součástí každoročního očkování proti chřipce - na západě každý rok 30% obyvatel, v ČR pouze 5%. Takže si tu budeme dál umírat, v tom jsme už teď skoro nejlepší na světě...

6 13
možnosti
JH

Patříte, pane profesore, do skupiny poražených Omicronem, to je fakt. Vaše apely na očkování v aktuálně probíhající vlně jsou opravdu za hranou racionality.Rv

16 26
možnosti
MB

Kdybyste dobře sledoval vyjádření Prof.Flégra k vývoji viru a pandemie z evolučního hlediska, věděl byste již dříve, že něco jako omikron, se vyselektuje. Tak zkuste v jeho rozhovorech trochu zalistovat. A neučte orla létat. Na to opravdu nemáte.

14 6
možnosti
VV

Divim se ze k takovemu odbornikovi se jeste nedoneslo, ze Ugur Sahin ma tu vakcinu ve stadiu klinickych testu, takze by zu na jare mohla byt v procesu schvalovani.

0 0
možnosti
Foto

To nám ale asi moc nepomůže, když Omikron letí nahoru teď. Od testů ke schválení a výrobě v dostatečném množství je dost dlouhá cesta.

Možná na podzim se to bude hodit, pokud ta čínská bestie zase nějak významně nezmutuje.

4 0
možnosti
PK

Díky za vysvětlení, jen škoda, že Micík nezvládl reagovat , jak je to s účinností Prevenaru, že by to bylo v té nové knížce?

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik