Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Zbytečný článek a námaha. Takže raději imunita než vakcína.

5 3
možnosti
ZZ

ale to vám každý potvrdí, jen některým lidem je třeba s tou imunitou pomoct očkováním. Jiní jej patrně asi nepotřebují.

4 0
možnosti
TH

T14o22m35á57š 70H64o98r43a

21. 1. 2022 17:27

Děkuji za článek, ujistil mě, že i nadále bude lepší spoléhat na imunitu než na po chybnou "vakcínu".

16 16
možnosti
AS

Zpěvačka Horká a další by s vámi asi nesouhlasili...kdyby mohli...

5 3
možnosti
OZ

...velmi hloupoučké

3 11
možnosti
PD

Tak proc to pisete?

1 0
možnosti
ŠŠ

Právě jsme v půlce zásob, vydrží nám do konce? Podaří se opět zajistit dodávky energií?

Občany by bylo třeba dopředu upozornit, že by se měli připravit i na možnost, že nebude vhodné či dokonce možné vycházet i několik týdnů z domu. Měli by proto mít přichystané zásoby svých léků a raději i základních potravin a peněz v hotovosti. Připravit by se měli i na možné dílčí výpadky v zásobování včetně možných výpadků v zásobování elektřinou a plynem.

1 1
možnosti
MB

Nebojte, Omikron bude kulminovat až koncem měsíce, ještě máme týden na selhání státu.

0 0
možnosti
VM

dvě poznámky:

1. to co tvrdíte je možná odborně správně, ale výrobci vakcín říkají pravý opak! stačí si přečíst příbalový leták k Pfizeru nebo jiné vakcíně, kde se výslovně říká že chrání proti šíření nákazy atd atd. až nyní jsou pod tlakem faktů postupně nuceni přiznávat barvu (v situaci kdy máme ve většině zemí EU cca 70 procent populace očkované ale počty nakažených několikrát vyšší než před rokem)

2. jak by se vám líbila vakcína proti dejme tomu tuberkulóze nebo černému kašli, která by vás osobně "chránila" (s pofidérní účinností v řádu několika měsíců max), ale nemoci by se šířily vesele dál. také byste to nazýval vakcínou resp. očkováním??

zkrátka a dobře, nějak se to s těmi "vakcínami" porouchalo a je nejvyšší čas tohle experimentování na lidech, kteří dělají vynuceně a zadarmo pokusné králíky farmaceutickým společnostem, ukončit. kdo chce, ať si to nechá klidně píchnout třeba co měsíc

23 5
možnosti

P40a81v36e93l 68Š23u24p94k66a

22. 1. 2022 10:59

Jak by se vám líbilo, kdyby byl “třeba jen” černý kašel a nebylo nic?

1 1
možnosti
SL

Macíku,mě nepřesvědčíš. Právě jsem prodělal omikron s téměř žádnými příznaky - 3 dna rýma a trochu bolest kloubů. Podle tečky jsem do července v pohodě. Pokud zase na podzim dorazí nějaká nová hrozná mutace, tak věřím tomu, že ji přežiji s příznaky nachlazení, jako každý rok v období respiračních chorob.

8 5
možnosti

...jj,takových jsou plné hřbitovy.....ale máme demokracii...

2 6
možnosti
RG

R88e42n62é 44G26u45r67a62l

21. 1. 2022 14:39

Aha, omikron neomikron, kolaps nekolaps společnosti, a vono je to prej najednou vlastně fuk, jestli je vakcína stará, nebo nová... A není náhodou vlastně úplně šumák, jestli je ta vakcína funkční? Show must go on, hlavně že to sype...

Tomu říkám hezký posun od oslavných článků k realitě... Že prej "...skvělá pružnost mRNA technologie... krása této technologie... kdykoliv do 6 týdnů nová vakcína na novou variantu..." a zatím si jen s námi BigPharma vytírá zadel.

17 8
možnosti
LZ

Jste plešatý ubožák, který se vyžívá ve svých pár okamžicích slávy. Že vás hanba nefackuje za ty vaše nesmysly o mrazácích a konci světa.

4 17
možnosti
AS

Za mrazáky v ulicích si vylévejte své frustrace u Hamáčka.

0 0
možnosti
IV

I30v82o 75V82r45b35k62a

21. 1. 2022 13:23

A tohle pan profesor nevěděl před rokem? Mě to jako přelomový objev nepřipadá? Proč se nepostavil a neřekl Blatnému a Vojtěchovi, že tak úplně nemají pravdu?

5 3
možnosti
ZZ

Před rokem o tom prakticky nevěděl nikdo nic.

Teď už jsme o kousek dál, ale také nevíme všechno.

Zato víme, že vakcíny Ruské a čínské byly absolutně nevhodné a mohly se používat jen ty z USA a Británie.

Časem se ale ukázalo, že ani toto zjištění není zrovna přesné.

;-D

4 1
možnosti
AP

Až do posledního odstavce dobrý. A pak přišlo, že R-vakcína (tedy preventivní, která zajistí nešíření viru) bude souputníkem neustálých vln (když by jejím použitím měla přijít kolektivní imunita, jak se v článku píše)...

6 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik