Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

paměťové buňky ... moh ́ bysem je vidět ?

0 0
možnosti
PC

O vakcínách toho vím docela dost. A pokud bych potřeboval ještě další informace, tak na vás se určitě neobrátím!Rv

2 0
možnosti
Foto

;-D no, teď pan profesor neusne;-D

3 1
možnosti
PD

P77a32v64e16l 71D37u68d64r

27. 12. 2021 9:53

Bezvadné až na to, že pan profesor a všichni experti řeší pouze následky, nikoli příčiny covidu. Proč všechny varianty obav mají původ v křesťanských zemích, když křesťanů je jen 31% ? Anglie, JAR, Brazílie, Botswana. A pak Epsilon-USA, Lambda-Peru....?

0 7
možnosti
PD

P91a44v85e67l 66D19u74d60r

27. 12. 2021 12:39

Server Pango regitruje asi 1300 variant koronaviru, které vznikly v různých zemích a 5 z nich WHO označila jako varianty obav. Proč vznikly zrovna v křesťanských zemích, to ovšem vědce nezajímá, anebo je to tabu?

0 0
možnosti
BS

Flegl: Po zhruba půl roce (u starších dříve, u mladších později) u lidí se správně fungujícím imunitním systémem hladina protilátek v krvi klesne, takže vakcíny začnou místo rezistence navozovat jen toleranci – chrání očkovaného před těžkým průběhem nemoci, ale nezabraňují jeho infekci, množení viru v organismu ani šíření viru na další osoby. To vůbec nebylo samozřejmé. (konec citace)

1) Definice vakcíny:

Vakcína (též očkovací látka nebo imunizační agens) je látka, jejíž vpravení do organismu má zajistit stimulaci imunitního systému, aby si organismus vytvořil mechanismus obrany proti konkrétnímu onemocnění bez toho, aby skutečně onemocněl. (konec citace)

Dokonce i "odborníci" na ministerstvu zdravotnictví mají na své stránce "Otázky a odpovědi k očkování" stále uváděné a nyní již vědomé lži (!!!), totiž že:

Proč se očkovat?

Vakcíny proti covid-19 jsou léčiva, která brání vzniku onemocnění způsobeného novým koronavirem SARS-CoV-2 tím, že vyvolávají imunitní odpověď proti tomuto viru.

Vakcinace je nejefektivnější způsob, jak dlouhodobě zastavit šíření epidemie u nás i ve světě. (konec citace)

Takže "to", co se očkuje, nelze nazývat vakcínou ve smyslu původní definice a očekávaného účinku. (Však také již v USA změnili definici vakcíny, aby "vyhovovala" i těm covidovým).

Navíc všechny "vakcíny proti covidu" byly přece řádně testované a řádně schvalované, ale doba, po kterou chrání očkovaného (a že to bude po půlroce výrazně klesat!!) ani sami výrobci netušili. (???)

3 2
možnosti
BS

pokr.:

2) Vakcína by neměla způsobovat (údajně vzácně) jiné nežádoucí závažné zdravotní problémy, a vůbec ne způsobovat úmrtí očkovaného.

Že nejde až o tak "vzácně" se vyskytující případy, svědčí údaje v Návrhu usnesení Evropského parlamentu o zřízení Evropského fondu pro odškodnění obětí očkování proti onemocnění COVID-19_B9-0475/2021 z 23.9.2021. Ti "odborníci", kteří to bagatelizují, by to měli jít vysvětlovat těm postiženým a pozůstalým.

A to jsou známé (a hlášené!!) údaje, zjištěné po necelém roce "ostrého nasazení" bezpečných a účinných látek.

1 1
možnosti
Foto

Aktuální data ze stránek ministerstva zdravotnictví, 27.12.2021

Včera provedeno celkem 24 890 testů

Z toho

92 % negativních a tedy bezpříznakových

6 % pozitivních bezpříznakových

2 % pozitivních příznakových

Jaký je přínos testování bezpříznakových? Jaké jsou náklady?

1 4
možnosti
Foto

Náklady na testování jsou rozhodně nižší než náklady na léčbu těch kteří by bezpříznaková přenašeči nakazili.

0 0
možnosti
JR

J14a29n 34R20i53c15h78t74e38r

27. 12. 2021 9:03

27. listopadu 2009 prohlásil šéf České lékařské komory Milan Kubek á margo vakcíny proti chřipce Pandermix, u které výrobce odmítl převzít odpovědnost za případné vedlejší účinky:„Já bych se očkovat nenechal. Zdravotníci nebudou dělat někomu pokusné králíky. Je to asi tak standardní jako byste vyráběl auta a negarantoval, že ta auta budou brzdit.“

Dneska je největším bojovníkem za očkování vakcínami, u nichž výrobci odmítli převzít odpovědnost za případné vedlejší účinky.

Jaký je Váš názor? Byl MUDr. Kubek hlupák předtím nebo teď?;-)

7 2
možnosti
DT

Je... zainteresovaný. A měla by se tím zabývat policie. Můj názor.

6 3
možnosti
RC

Pane profesore, kdybyste se po celou dobu pandemie držel svého kopyta a psal podobné střízlivé a čtivé články, neztratil byste nic ze svého vědeckého ani morálního kreditu. Opravdu vám to stálo za to, dělat ze sebe blázna? Opravdu si myslíte, že to bylo nutné, děsit, strašit a vlastně nikdy se netrefit s predikcí?

4 2
možnosti
LM

Nic nevyplnim, protože kecas, dedku. Kde jdou ti nakažení, co jsi předpovídal?

9 6
možnosti
IV

I97v38o 95V47r84b25k67a

26. 12. 2021 22:58

A kvůli tomuhle tady dva roky takto blbneme? Nakonec se stejně ukáže, že lepší se bylo nefunkčními vakcínami neočkovat. Jak nám to rádoby odborníci vysvětlí?

6 8
možnosti
MB

Pěkně popsaný princip imunity, díky za věcný racionální článek.

10 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik