Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Napíšu hru, ale bojím se, že teprvr s odstupem dostane svatozář:-)

2 0
možnosti
RC

Klid, géniové jsou objeveni často až po smrti. Foto vypadá na motorkáře - užívejte života a těšte se na příští sezónu;-)

0 0
možnosti
MK

On ten exponenciální růst donekonečna pokračovat nemůže. Když jsem si aproximoval data nakažených podle MZ exponenciální křivkou, pro konec února mi vyšel počet nakažených na 65 miliónů. A protože tolik lidí u nás vůbec nemáme, takže k nějakému zlomu musí dojít tak jako tak. Už brzy musí nastat situace, že virus "nebude mít co žrát".

7 1
možnosti
Foto

Něco podobného jsem už v komentáři pod straším blogem pana profesora napsal. V přírodě má všechno nějaké meze a nic nemůže růst do nekonečna. Pouze lidská blbost. :-)

0 0
možnosti
VM

V41á19c62l54a56v 50M28a86c56h

24. 11. 2021 19:13

Tak hlásím že mám v podstatě splněno, přes booking com jsem našel fantastickou zemljanku na jednom menším přítoku Jeniseje a už mám i listek na transsibiřský expres:-)R^

9 0
možnosti
JD

Do vlaku respirátor!!R^!

1 0
možnosti
Foto

Bylo by to fajn pane profesore.... no fajn... ta cena je opět nesmyslně vysoká.

8 1
možnosti
PK

Ta cena je taková, jakou neočkovaní senioři dát chtěli. Oni o svou "ochranu" nestojí, oni se smrtí počítají.

1 0
možnosti
Foto

:-)Všude kolem zuřil kovid, jenom nade mnou svítilo sluníčko (z náhrobku neznámého ,,vojína");-)

4 1
možnosti
TH

T40o70m49á54š 45H46y76n24e44k

24. 11. 2021 18:10

Nemusíte dodržet všechno, vyberte si, co se hodí na vás. Beru vše od bodu 8 a výš.

0 0
možnosti
JN

Jsou lidé, kteří chytili covid dříve, než na ně došla řada s očkováním. Reinfekci mohou dostat, ale z údajů statistiky hospitalizací a JIP se prakticky neprojevuje, zda jsou naočkovaní, či ne. Dnes obě tyto skupiny vykazují hospitalizaci do 40 a na JIP leží 2, resp. 3.

2 0
možnosti
Foto

Mně se moc líbí bod 11 a 12 :-)

2 0
možnosti
DP

Ještě najít někoho, kdo by nám to financoval. :-)

2 0
možnosti
JT

Každé 2 měsíce chodím na injekce na alergologii. Pokud bych měl stejně často chodit na očkovaní proti covidu s tím, že mi to rapidně sníží pravděpodobnost, že skočím na JIP, tak budu chodit a nebude mi to vadit. Občas tu půlhodinu klidně obětuju.

12 1
možnosti
JF

Ale to asi máte také i alergii ... jiné to je když nic nemáte a chodíte jen kdyby náhodou třeba 1:10.000 to kdyby něco ... nebo 1:1.000 ?... a zaz jiné 1:100? nebo 1:10? ... nebo oněch 1:1 ...

1 1
možnosti
JF

Už se také zjistilo s jakými riziky (např. cukrovka, obezita, tlak, kouření - obecně civilizační choroby ) jsou pacienti na JIPkách a zda to nevybočuje oproti normálu v populaci ? Když už jsme si během pandemie obtížně zvykly na to ono korektní "s covidem" a nikoliv "na covid" ... pokud to tedy neznamená opravdu jen s covidem a nikoliv na covid ... ?;-)

0 1
možnosti
MP

Mám cukrovku, obezitu, vysoký tlak a podobně. Pohybuju se mezi lidma a stávám za pultem a to i v nejhorší pandemii. Statisticky bych měl už být mrtvý nebo blejt plíce do dejchače. Zatím nic.

Zaplaťpánbu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik