Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Neboj joudo, karma a mrazák tě nemine.....;-D

0 6
možnosti
VK

Tak takhle si říkáte a ještě se na to těšíte? :-). Inu karma je zdarma...

2 1
možnosti
JN

Je neuvěřitelné, že "tohle" dostává tolik prostoru a ještě běhá svobodně po světě. Patrně je na vině Micík.

9 5
možnosti
IS

paneboze za co tohle...

7 4
možnosti
VK

To vás pánbu trestá, že se nemodlíte.

2 0
možnosti
LK

L97u33b32o63š 97K77v71o33c39h

28. 10. 2021 17:28

Tento klaun se proč vyjadřuje ke covidu?

Parazitolog. Nebo parazit?

4 5
možnosti
Foto

Virus je taky parazit. Co Vás to v těch školách učí, proboha? ;-D

5 1
možnosti
JS

J43a85n 70S59o55u74č29e70k

28. 10. 2021 17:13

Milý Micíku, jestlipak si už vzal páníčka na povinné očkování? A doufám, že páníček řádně nosí respirátor a myje si ruce. Dohlídni na něj řádně Micíku. A kup mu nějaké vitamínky, stárne a občas zamňouká i vyslovené hlouposti.

8 6
možnosti
Foto

Tohle píšete z školky? :-)

1 3
možnosti
PN

P31a96v25e75l 50N70o85v43á72k

28. 10. 2021 17:06

Hele, Flegr, diky tobe a tobe podobným zemřelo spoustu lidi jenom diky tomu, ze strašis lidi. Šířením poplasnych zpráv typu mrazaky na ulicích a podobne jsi vystrasil a psychicky odrovnal spoustu lidi, kteří pak meli problémy případně zemřeli jenom z leknuti.

9 9
možnosti
Foto

A teď udělá další bububububu a naráz bude 50% českýho lidu mrtvýho. Flegrkaust.

3 2
možnosti
Foto

My jsme nosili respirátory? A kde? Navštěvuji divadla - nosí se to max při vstupu, v hledišti to sundá každý. Navštěvuji koncerty - nosí se to max na předloktí místo náramku. Navštěvuji památky - na nose to má max průvodkyně, které tím pádem není rozumět. Jezdím programovat po firmách - na výrobních halách to nikdo nenosí, kancelářský krysy to mají pod bradou...

Ne opravdu, nástup vlny rozhodně NIJAK nemůže souviset s opatřením, které se mimo hypermarkety téměř nedodržuje...

7 2
možnosti
Foto

Ale nesýčkujte, tady v Brně všichni opatření dodržují. Mějte to taky tak a budete ŠŤASTNÍ.

2 3
možnosti
OF

Jarda konečně mluví za sebe.

2 0
možnosti

Kdybych zůstal doma, tak mne to zabije. bez pohybu nemohu fungovat. Pohyb je to nejdůleřitější co člověk může udělat pro svoje zdraví a imunitu.

4 0
možnosti
MV

Proto jsem i v dobe zavrenych okresu jezdil pres ohnivou caru. fakt nemuzu za to, ze ma obec se nachazi na hranici okresu a rozlehle lesy bez jedineho zivacka hned v sousednim kralovstvi.

Ale veskere kontroly (proti proklamacim novinaru, jak policiste budou pomalu doprovazet lidi, jestli fakt za tou nemohouci babickou clovek jede) naprosto v klidu. Dopadlo to tak, jak jsem rikal - bily hranaty mas, tak muzes jet, nikdo nema opravneni kontrolovat cokoli navic, nez tu vyjezdni dolozku.

0 0
možnosti
RH

R90a11d47e28k 74H29o54d31a83ň

28. 10. 2021 16:36

Já chápu, že pro pana epidemiologa je nejlepší všechno zavřít, a čím dřív, tím líp. Protože to zachrání životy, asi. Úplně ne, protože ten věkový průměr mrtvých s covidem 81 let je nad průměrným věkem dožití, a nikdo tu nebude navždy.

Jenže ono to opakované zavírání je dost zásadní problém pro tu část populace, které hrozí minimální riziko komplikovaného covidu, ale zcela reálné riziko existenčních potíží v důsledku zavření "všeho". A když nemůžete v soukromém sektoru vydělávat...

Nezlehčuji covid, stál mě již tři příbuzné. Pravda, babičce bylo 96, druhé 90, ale bez covidu by tu asi ještě pár let byly. Já nicméně musím taky zabezpečit rodinu, a peníze mi lidi dají jen pokud budu pracovat...

8 4
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik