Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Odpověděl jste si sám. A správně.

0 0
možnosti
LP

A co kočky, maji si kde hraaaat.

1 0
možnosti
Foto

Jestli je nekdo blbi,nejsou to obcane,respektive ne vetsina,ale pan Flegr blbi je.A to poradne,casto jeho v,jadreni jsou zrala na trestni stihani.Nejlepsi je ho ignorovat podobne jako Kubka,DuskaySmejkala a jine covid fanatiky.

6 6
možnosti
FM

Kolik jste toho vypil? To se neda ani číst :-)

6 1
možnosti
KS

Pan Flégr vidí jen virus a nic jiného. Kde je nějaký balanc mezi životem a přežitím?

7 0
možnosti
JV

Ještě, že dneska nebyl v národním muzeu. To by ho kleplo :). V den volna vstup zdarma. Sjela se dle mého celá Praha a kus republiky k tomu. Já jsem radši šel s malou po chvíli domů, protože přes ty davy nešlo vidět do vitrín.

0 0
možnosti
LS

Udržujte se v dobré psychické kondici ...Potom co bych doržovala všechna opatření pana Flégra, jsem psychicky zralá na Bohnice.

4 1
možnosti
MV

V pořádku, má názor, prezentuje ho. Poměrně dost lidí mu věří a bojí se. Pokud se jím prezentované "pravdy" ukáží být lživé, pak jako kdokoli jiný by měl nést odpovědnost, a to i trestní. Howgh.

5 2
možnosti
HS

Já mu věřím, ale nebojím se. Čeho? Až budou ty JIPky zase zaplněné, tak se asi trochu bát budu (jako při poslední vlně), jestli na mě v případě potřeby zbude lůžko. A dost bych se divila, kdyby se toho nebáli i ti, kdo mu nevěří.

6 3
možnosti
VH

Pro blbce je každý blbý. :)

3 4
možnosti
LH

... nová nebezpečná duševní choroba - "Dg.Flégr'...

6 7
možnosti
JH

Souhlasím, že plošné testování je jediné, které může pomoci v šíření. Místo toho netestujeme očkované přenašeče a končíme i s testováním neočkovaných, protože ti se na to za peníze vykašlou. Tohle je velká chyba, která se nám vymstí. Další obrovská chyba je nevyužívání již dostupné léčby. Praktičtí lékaři by každého pozitivně testovaného seniora/obézního/jinak nemocného člověka měli doporučit k léčbě protilátkami, která by jim zabrala celkem 2 hodiny času (hodinu kape infuze, další hodinu jsou tam na pozorování) a vyhnuli by se tím hospitalizaci. Ale praktici toto nedělají, protože to buď nevědí, nebo se ani nedozví, kdo je pozitivní.

0 0
možnosti
MB

Dejte pokoj už s tím Brunou

7 1
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik