Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rada nade vše: do sklenice 0.5 l vody pokojové teploty dejte na polovinu rozříznutý stroužek, či dva česneku nejlépe večer. Ráno před jídlem vypít polovinu a večer 1 hod po jídle do dna. To samé připravit na druhý den. Pokračovat 3-4 týdny. Posílí velice imunitu. C19 můžete ukázat prostředníček.

100 % záruka.

Bohužem miliardy věnované na reklamu nevyzkoušené látce jež píchají lidem do ramena nemám šanci konkurovat.

PS: Pane Flegr, kocourovi nebo kočce to nedávejte. ;-)

1 7
možnosti
Foto

Pro kočku je nejlepší hořká čokoláda. A k pití jí dávat to samý, rozehřátý. Poděkuje Vám. Jenom pozor, aby jí to nezblajzl pes, toho by mohla být škoda.

1 0
možnosti
JN

J63a29n 17N89e89m92e19c

29. 10. 2021 9:47

Já to vidím pozitivně, minimálně jsem se při čtení dobře pobavil. Go Micíku, jen go.

0 0
možnosti
PN

Japonská úklona... ten člověk není normální.

2 2
možnosti
NH

pan Flégr není ani lékař, ani epidemiolog, jeho názory jsou na úrovni kteréhokoliv jiného diskutujícího. Myslím si, že v současné době více než covid zdravotnictví zatěžují karanténní opatření a testování na covid. Čili ideální by bylo zrušit karantény a přistupovat ke covidu jako ke chřipce, zdravotnictví by si ohromně ulevilo (jak finančně, tak zátěží personálu)

4 4
možnosti
Foto

No to nejsou, moje milá. Z čehože si myslíte, že vychází medicína? Vy máte alespoň ZŠ? ;-D

1 0
možnosti
PS

Pane Flégre, Vaše predikce či hodnocení epidemické situace nikdy nebudou správná, protože jsou ovlivněny Vaší nevyrovnanou osobností a skrytou zášti vůči lidem. Z Vašich prohlášení jde cítit přání, aby se splnily ty nejhorší scénáře a lidé trpěli. Myslím, že máte duševní problém ve formě potlačovaného vzteku a frustrace. Měl byste to řešit a vyhledat psychologa, případně psychiatra. Hodně duševního zdraví přeji.

13 4
možnosti
RN

R61o17m12a33n 20N62e87r50a39d

29. 10. 2021 6:17

Naprosta vetsina lidi a zvlast rizikove populace se mohla nechat ockovat. Mozna to zni krute, ale nad chripeckari a zvlast z rizikovych skupin bych nemel pochopeni. Narok na JIP by mel nejdrive ockovany pacient, pokud by bylo plno. Darwin by to trochu procistil.

1 7
možnosti
JP

J89a37n 10P47a23n88e67k

29. 10. 2021 7:45

Jsou vase myslenkove pochody schopne pojmout, ze ockovani je DOBROVOLNE?

5 1
možnosti
MH

Tenhle milovník koček je podivný patron. Abychom jako lidstvo přežili, měli bychom přestat žít. Zajímavé.

14 2
možnosti
Foto

Žít a užívat si nejsou synonyma. ;-)

1 1
možnosti
JM

Letmý pohled do diskuze jen potvrzuje, že Flégr má pravdu. Bohužel. Jako obvykle v minulosti. Taky bohužel.

8 8
možnosti
AL

Pan Flégr se zdiskreditoval sám tím, že v rámci páchání dobra ohýbal data. Podával informace jako fakta a přitom to neměl podložené. A nevyšlo mu to.

7 5
možnosti
Foto

Pane Flegře prosím někam si zalezte a nevylézejte. A kdyby vás náhodou někdo kontaktoval a nedejbože chtěl znát váš názor na cokoli s covidem související, slušně jej odmítněte. Díky.

6 6
možnosti
LSK

Přišel jste si do diskuze jen plivnout?

1 0
možnosti
JB

J20a56n 86B93e16d28n12á67ř

28. 10. 2021 19:56

Bože co to je za (to je na ban) to není člověk. To je regulerní blázen!!!

4 5
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik