Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M18i89l63a80n 38Č84e63r75n49ý

30. 10. 2021 22:38

Az vymrou neockovani, zbydou jen ockovani a pak uz to bude jako driv.:-)

1 1
možnosti
Foto

Darwin by vam venoval autogram ;-).

0 0
možnosti
Foto

100 tis. přečtení. Bomba.

3 0
možnosti
JP

Chápu tedy z textu že vir přenáší očkovaný/neočkovaný stejně. Tedy tím že budu očkován chráním jen sám sebe.

V tom případě je absolutně jedno zda jsem očkován nebo ne... Žiju poměrně rozumně a dost se věnuji sportu, věřím svému odolnému tělu.

Můžete mi někdo předložte pádný argument proč bych měl?. Mladí silní lidé co umřeli čistě na covid se dají počítat v promilech.

4 4
možnosti
VK

To jste pochopil špatně:

"Delta má asi třikrát vyšší nakažlivost než původní varianta viru a přenášejí ji i očkovaní a ti, kteří už nemoc v minulosti prodělali. O dost méně než ti neočkovaní"

Tedy neočkovaní o dost více.

3 3
možnosti
ŠČ

Upřímnou soustrast, Micíku.

1 0
možnosti
Foto

Nevim jestli pan doktor umi pocitat, ale kdyby byl denni pristek nakazenych 60tis, tak je behem 3 tydnu nakazene cele cesto, vcetne novorozencu. S ockovanim a vitaminama ma pravdu.

0 1
možnosti
Foto

Jaké máte vzdělání. Speciálně v oblasti matematiky? :-)

1 0
možnosti
VP

takže lockdowny a igelitové pytle na sebe ...Flegr žije ve svém světě ..

2 3
možnosti
MK

Má pravdu jako vždy

3 4
možnosti
VP

jeho svět je Austrálie rok lockdown a řešení nikde ...

1 3
možnosti

Má to jeden háček: to, že v nemocnicích končí méně lidí, než vloni, není pravda. Dokonce je ten podíl možná ještě vyšší. Dnešní nárůsty (přes 200 denně) jsou z přírůstků cca 10 dnů nazpět. Zároveň se ukázalo i to, že průměrný věk hospitalizovaných neklesá, jak by se dalo předpokládat - je znovu stejný, nebo dokonce vyšší, než při loňské podzimní vlně.

Ani jedno z těchto zjištění nejde dohromady s tezí o skvěle fungující vakcíně. Skvěle funguje možná několik týdnů po aplikaci, ale nemůžeme každé dva měsíce opíchat celou populaci, ani celou seniorní populaci. Zapomeňte na vakcínu - to není žádné řešení.

3 5
možnosti
Foto

No, není to DEFINITIVNÍ řešení. K postupnému překonání problému a k jeho rozložení v čase to pomůže, ne že ne. - - - Ale i já jsem si sliboval o něco lepší výsledky. A to jsem se považoval za pesimistu.

2 0
možnosti
RM

R20o47m68a52n 89M74i66x76a

30. 10. 2021 9:20

Zase jen polopravdy a lži. Méně lidí s vážným covidem je díky Deltě, která nemá tak těžký průběh 濫濫濫

1 4
možnosti

Ale těch lidí s vážným průběhem není míň. To je jakýsi hoax, který někdo šíří.

4 0
možnosti
MB

Báro, neurážejte tu kočku:-):-):-)!

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik