Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Jedno se musi nechat, je to clickbait jako prase ;-D

2 0
možnosti

J97a61n 21Č25e85r34n80ý

2. 11. 2021 19:59

Hele, Micíku - a k čemu je jako to tvoje "zpoždění vlny" kvůli náhubkům? Nebylo by teda lepší, kdyby to proběhlo třeba v září a za lepšího počasí?

Nebo prostě je podzim a lidi chrchlaj, hubohadry nehubohadry?

1 0
možnosti
MP

Budu parafrázovat pana Wericha kdo diskutuje s bláznem je taky blázen

3 0
možnosti
JT

J85o76s35e70f 44T22r86ö95g33l

2. 11. 2021 14:06

Pane profesore, vážím si V8s jako odborníka, ale v tomto směru nesouhlasím. Já rozhodně blbý nejsem. Covid jsem měl, nechal jsem se očkovat a tím jsem udělal maximum pro to, aby se život vrátil do normálu. A podle toho se chovám. Jsem poměrně společenský typ, chci chodit na mejdany, chci chodit na hromadné akce a chci navštěvovat příbuzné. Až na pár drobných výjimek jsou všichni očkovaní a nikdo se už nebojí.

Ano, testování by pomohlo zpomalit šíření. To je ale kompetence vlády. Lockdown v žádné podobě není už řešení, když máme řešení medicínské - očkování, testy i léky.

4 1
možnosti
KK

Pane Flégře, vy nevidíte v jakém ekonomickém průšvihu celý svět díky neustálým lockdownům je? Kdo je rozumný chrání se a očkuje se a to platí i pro seniory. Pokud nemají dost rozumu aby se chránili (když je jich ještě cca 200 tisíc neočkovaných) nemohou to očekávat od druhých. Je smutné, že umírá 10 lidí 65+ denně, ale co až hlady začnou umírat i děti až to ekonomika státu neunese? Vy zaplatíte teplo a jídlo a dopravu těm rodinám, které na to nebudou mít? A ono ani není jisté pokud budou neustálé lockdowny, jestli ještě vůbec to jídlo, přepravu a teplo bude kde brát.

4 0
možnosti
Foto

Bude Flégr vyrábět a prodávat mrazáky, pilulky proti blbosti nebo prostě jen sám sebe??

0 0
možnosti
Foto

Řekl:

J. Biden: Řekl jsem, že vybudujeme zpět a vybudujeme zpět lépe.

M. Rutte: Rozhodně jde o velkou krizi, ale také nám dává jedinečnou příležitost.

P. Sanches: Musíme využít tuto historickou příležitost. Společně můžeme z krize udělat příležitost.

J. Trudeau: Ale tato globální pandemie také vytvořila příležitost vybudovat zpět lépe.”

Tim Gielen: Podle Schwaba by se naše stará společnost měla vyměnit za novou, ve které se země vzdají své suverenity vůči všezahrnující světové vládě, ve které lidé nic nevlastní, ale pracují pro stát, výměnou za ubytování, zdravotní péči, a všechny ostatní základní potřeby. Tohle vše je podle WEF nezbytné, protože naše moderní spotřební společnost, kterou na nás uvalily samy elity, nemůže jako doposud pokračovat, už není udržitelná. Schwab ve své knize píše, že se do starého normálu nikdy nevrátíme. A WEF publikovalo video, které dělá jasné, že v roce 2030 nebudeme nic vlastnit, ale budeme šťastní.

0 0
možnosti
Foto

Hospitalizace. Celkem 1417 (z toho 1 reinfekce), na JIP 221, z toho:

797 neočko, neprodělali (140 na JIP)

619 očko, neprodělali (81 na JIP)

1 neočko, prodělal (nula na JIP)

0 (nula) očko, prodělal (nula na JIP)

0 0
možnosti
MH

A tím chcete jako říct co?

0 0
možnosti
TH

T54o58m68a82s 55H29a92j59e83k

31. 10. 2021 21:05

A ti nejblbější neví, že lékaři, kteří by hlásili cokoli z široké škály závažných vedlejších účinků ,nesou v této vlně sionistického fašismu, kůži na trh. Neponesou. Podle izraelské TV je mezi nakaženými až 90% očkovaných. Flégrovy chazarské lži jsou velmi pravděpodobné. Proč řekl, že účinný lék na Covid (CDS) už podruhé nezmíní a poznámka byla smazána? Co je to za nechutnou hru?

2 1
možnosti
Foto

Nežádoucí účinky léčiv můžete klidně hlásit sám. Formulář pro to najdete na stránkách SÚKL

0 0
možnosti
Foto

Pan Fleger má pravdu. Odborník na statistiku ze Slovenska tvrdí že úmrtnost v porovnání s rokem 2020 a 21 stoupla v průměru o 400%. Kanada a Austrálie přestali dodávat informace. Sepisuji závěť. ;-D

https://m.youtube.com/watch?v=1rGBU6wgmok

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik