Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za srpen máme průměrně denně 180 nově nakažených a 1,5 mrtvých.

1 1
možnosti

Podívejte se na to, jak se vyvíjela minulý rok. Minulý rok nám covid ne naznačil, ale řekl, jak se bude chovat na podzim.

2 0
možnosti

Slo by nekde nahlasit tento zdravi skodlivy clanek, aby zmizel z internetu?

18 19
možnosti
JL

Před rokem se infekce rozjela v září po otevření škol a asi taky poté, co se vrátili dospěláci z dovolených. Tak uvidíme za 2-3 týdny.

15 1
možnosti
PC

ANTIKARMARv

A pokud píšete kromě jiných nesmyslů také o tom, že by měly být zastaveny toky dezinformátorů, tak právě vy byste měl být první na řadě!!!

Přes rok tu šíříte poplašné zprávy - proč to děláte? Dělá vám dobře děsit lidi? Nebo jste za to snad náležitě placený?

Za normálních okolností, které už tu bohužel více než rok nejsou, byste za to čelil trestnímu stíhání. Uvědomujete si to vůbec??

34 22
možnosti
Foto

Nebojte Pavle, brzy už nositele ostatních názorů z těchto stránek vyřvete a pak se budete v říjnu divit, že život je jinde....

14 2
možnosti
Foto

Ach jo, další z tisíce zaručených proroctví:-/

10 8
možnosti
Foto

No myslím si že teďkonc Flegr říká, že je všechno v pohodě... z 90% se to shoduje s mým náhledem na věc

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 6
možnosti
Foto

I83v71o 46C53i21l90i83c98h

29. 8. 2021 18:33

U těch roušek jste nezmínil to, kde je i já sám (na rozdíl od toho, co jste jmenoval) považuji za rozumné a nosil bych je tam i dobrovolně. A to je ve zdravotnických a sociálních zařízeních, protože tam je vysoká koncentrace nemocných a oslabených. Tam to dle mně smysl má.

Osobně jsem k očkování moji třiaosmdesátiletou matku také přemluvil - u ní to smysl má, naopak synovi to spíše rozmlouvám, protože je mladý a navíc covid už měl, takže má nejspíš i nějakou imunitu. Já sám jsem se nechal očkovat jenom kvůli tomu papíru (a je mi jedno co si o tom kdo myslí) i když jinak bych ho evidentně nepotřeboval. Ale jsem ve věku a situaci, kdy mi to ani neublíží a ani nepomůže, takže šlo jen o ten čas si tam dojet a mít klid.

Kdybyste mne zde výslovně nezmínil, tak tady asi ani nereaguji, image šíleného vědátora, které si autor blogu cíleně pěstuje a utvrzuje ho i katastrofickými scénáři, kterými děsí veřejnost, mi nijak neimponuje. Ale děkuji Vám za reklamu na moje blogy i když o ni nijak nestojím.

4 6
možnosti
MK

Vážený autore. Opravdu si myslíte, že vašim textům ještě někdo věří? Po té vaší prognóze s těmi mrazáky?

Sám naočkován jsem, ale rozhodně to nebudu nikomu doporučovat nebo dokonce někoho přesvědčovat. Mladší ročníky rozhodně ohrožené nejsou, tak proč by měly riskovat vedlejší účinky a nic za to nezískat?

Naopak mladé upozorňuji na problémy, které mě se sice netýkají, ale jim mohou přivodit dost velké problémy. Mohou se týkat například plodnosti nebo narušení vývoje plodu v těhotenství. Tato oblast není dostatečně prozkoumána a málokdo chce dělat světu pokusného králíka.

18 16
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti
Foto

Dobrý blog, střízlivý odhad. Karma. Hodně bude hrát roli to, nakolik si lidi budou sebejistí v tom, že oni a jejich okolí jsou imunizovaní a proto se nemusí zdržovat žádnými preventivními opatřeními, tj. zejména defenzívou v tom, kam chodím a s kým se stýkám. - - - Bohužel, je tu ten termín 8. a 9. října, do té doby musí svítit slunce, i kdyby trakaře padaly, jestli mi rozumíte. Loni to tak bylo a absolutně nic nebrání tomu, letos to zopakovat. Živí v této zemi mají mimořádně krátkou paměť a mrtví, tak ti už si nepamatují lautr nic.

21 9
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik