Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vlez si do mrazaku a uz tam zustan. ;-D

6 5
možnosti
VT

Vážený pane doktore, když už píšete tyto články, bylo by fajn se také seznámit s jinými vlivy na úmrtí a hlavně Vám neměl uniknout článek, starý asi měsíc - dva, vycházející z dat ÚZIS o "očištěných" číslech ve statistice příčin úmrtí za minulý rok. Tam byste se dočetl, že "čistě na Kovid" zemřelo v ČR v minulém roce 8 000 našich spoluobčanů. Přitom ročně v naší zemi zemře cca 100 - 110 tisíc lidí.... Tím však nechci nic relativizovat, avšak dále je také zajímavé, pokud byste se podíval i na další statistiky celkové úmrtnosti u nás v letech 1990 - 2020.

Totiž v letech 2000 až 2015 došlo, nejspíše vlivem lepších životních podmínek, zdravotní péče a životního stylu k propadu počtu úmrtí, a to cca až i 10 000 za rok. Prodloužil se věk dožití, avšak to nejde donekonečna a tito "přeživší" postupně zase musí statistiky zemřelých v dalších letech logicky navýšit. Takže prosím, nestrašte a neděste veřejnost a používejte skutečná a ověřená fakta.[>-]

9 6
možnosti
Foto

No především se e fakty seznamte vy.

Loni zemřelo na Covid ( tam kde byl hlavní příčinou smrti) cca10500 lidí a u dalších cca 6500 smrt uspisil

2 1
možnosti
JP

Rok tu autor plácal nesmysly, jak ukázala zkušenost. Nyní tu bude autor už celý život všem vysvětlovat, že měl v podstatě pravdu?

To je bohužel uděl některých "kapacit". Prostě musí, hlavně sobě, dokázat, že to bez nich opravdu nejde a oni jsou ti co měli pravdu.

18 10
možnosti
PK

Bohužel. MeSES, stejně tak jako Flégr, vymýšleji ničím nepodložené nesmysly a lži, které snad ještě nikdy nevyšly. Jejich zastánci působí jako sekta (schválně si projděte facebook Kulveita, to je naprostá šílenost). A nemají ani tu nejmenší sebereflexi. Oni tomu přeci rozumí, tak své rozumy budou vnucovat ostatním, i přes to, že realita je zcela jinde. Oni teoreticky řekli, tak tak přeci musí být.

Ale nejhorší na tom je, že jim Babiš dal prostor, a nyní skrze poslušnou loutku Vojtěcha ty zrůdnosti páchají v praxi. Jen jako součást Babišova plánu na "velkou záchranu od MeSES" před volbami. ;-€

6 6
možnosti
JF

Autorův oslavný blog jeho génia?

5 4
možnosti
PK

Kde berete tu drzost vyžadovat plošné testy, lockdowny či povinné očkování? Je každého věc, zda stojí o to se chránit proti viróze. Každý, kdo chce, tak se očkuje a pojistí si to permanentním nošením respirátoru a omezením kontaktů. Ostatní o "konání dobra" pro svou ochranu už nestojí. Nemocnicnicím už zahlcení nehrozí, tak KDE BERETE TU DRZOST někomu řídit život a omezovat svobodu? ;-€

9 10
možnosti
PK

A jak jste viděl v praxi - plošné testy zachytí velký kulový. Lockdowny a jiné plošné restrikce v naší společnosti neřeší vůbec nic, vir se vesele šíří dál, protože se šíří především v soukromí, v uzavřených prostorách, jako jsou návštěvy, oslavy, kluby (a to moc dobře víte), ... a tam nevyřešíte NIC. Ani rouškama. Taky ty restrikce způsobily POUZE astronomické škody a i přes jejich půlroční trvání se postupně nakazila přes polovina populace. Rv

4 9
možnosti
JS

J53a11n 34S70o88u53č15e19k

30. 8. 2021 6:46

Jak jste přišel na těch 40 tisíc mrtvých, pane profesore? Oficiálně se udává 30 tisíc, neoficiálně, těch přímo zemřelých na covid, tak třetina. Nesplnily se ani Vaše předpovědi o mrazácích v ulicích. Navíc tzv. nakažený není totéž co nemocný. Kolik lidí je reálně s covidem v pracovní neschopnosti? O očkování toho bylo napsáno již mnoho a popravdě řečeno, tento Váš blog působí jako placená reklama na očkování.

12 7
možnosti
Foto

To je samozřejmě nesmysl co píšete.

Jen za rok 2020 zemřelo na Covid ( tedy tam kde Covid byl hlavní příčinou smrti) cca 10500 lidí. To jsou zdravotnické statistiky. Dle vašeho by tudíž ta 1)3 na Covid zemřela již loni a nikdo letos.

Navíc u dalších cca 6500 loni Covid smrt uspíšil.

Těch 40 000 mrtvých na Covid je velmi střízlivě číslo.

3 4
možnosti
JS

Jak jinak by mělo vypadat šíření poplašné zprávy navíc možná ne zcela duševně zdravým člověkem?

7 3
možnosti
MK

Lhář, podvodník, manipulátor a nově také propagátor praktik StB. Kromě toho také člověk, který pro živobytí nemusí nic moc dělat, protože jeho platí stát stále 100%. Odporné.

5 5
možnosti
Foto

Popsal jste situaci drtivé většiny zdravotníků, učitelů, a všech policajtů, vojáků atd. Prostě to zrušme, když je to tak odporné.

0 0
možnosti
Foto

Stále stejný princip.. Demagogie, pololži, naprosté lži.. A to vše slepené tak, aby alespoň jednotlivé věty dávaly smysl.... Je vám mimochodem známo, že jiné léky jsou a i kdyby se vynořila ráda dalších, nebudeme je moci proti Covidu aplikovat? K tomu se naše vláda smluvně zavázala dodavatelům vakcín. Smutné, že?

5 4
možnosti
Foto

Správně jst ohodnotil svůj příspěvek.

Lži.

3 6
možnosti
FL

Už bych se na to vykašlal. Život je krátký na to abychom ho trávili v lockdownech, v podstatě zbytečně, jenom kvůli některým co nejsou ochotni/schopni se dát zdarma naočkovat. Tady jeden ředitel výzkumného ústavu si to myslí taky: Zdeněk Hostomský - Umění skončit:

https://www.novinky.cz/komentare/clanek/komentar-umeni-skoncit-zdenek-hostomsky-40367958

5 1
možnosti
PK

Podle průzkumu si to myslí většina populace.

1 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik