Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Nemyslím si, že je moudré čekat, že za nás cokoliv (třeba virus) vyřeší kdokoliv jiný (třeba vláda, hygiena, úřady...). Neřešil bych proč se za půl roku systémově vlastně nic neposunulo, kdo si myslel, že posune, tak byl, promiňte, naivní. Ptejte se spíš co vy individuálně děláte proto, abyste zvýšili šance na přežití svoje a své rodiny. Kolik jste zhubli, jak jste připravili vasi kondici na boj s případnou nemocí, jak jste podpořili vasi mentální odolnost vůči stresu, teto vstupní bráně do organismu. Nijak? Měli jste pul roku. Jestli jste vy sami nic nezměnili, co byste chtěli po státních autoritách?

4 2
možnosti
TK

Ehm, řádnou správu země? Chytrá řešení? Stát je tu pro nás, aby nám sloužil, ne naopak, koblížku.

1 0
možnosti
RS

Vy jste se vydal na politickou dráhu?

Tak na mne působí váš článek a výstupy z poslední doby.

Takových odborníků se posledního půl roku vyrojilo mnoho.

7 10
možnosti
MV

panbu zaplat za blog o coronaviru od specialisty - tech od laiku by se tady daly prehazovat vidlema

dekuju!

21 3
možnosti

Je průšvih, že články od biologů či epidemiologů jdou skutečně přehazovat vidlemi. Nejsou slyšet psychologové a ekonomové, kteří by měli mít v tomto multioborovém průšvihu také hlas.

0 2
možnosti
ZR

Nemyslíte si,že virus už přece jen známé trochu lépe než v březnu? Už víme,že úmrtí na něj je pouze v jistých skupinách obyvatel a navíc spousta z nich bylo spíš s virem než na virus. A co říkáte na nutnost imunizace? Zvlášť u mladých by měla proběhnout, ne? Ať jsou chráněni dlouhodobě nemocní, staří atd.ale proč chránit takto všechny? Děkuji za odpověď.

9 5
možnosti
Foto

Dobrá. Naučím se chytat ty myši.....

Díky za články :-)R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik