Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Von toho nenechá! :-DDDDDDDD

1 1
možnosti

Ze stránek SMIS (Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků)

dle plašiče Flégra

Sdružení Manipulátorů Ignorujících Skutečnost

jsem opsal tento naprosto manipulační odkaz, kterým samo Ministerstvo zdravotnictví dezinformuje veřejnost

https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19

0 0
možnosti
Foto

Vždy se najde někdo, kdo cokoliv zrelativizuje. Vždy se najde někdo, kdo nepochopí, že věda je především proces, stejně jako evoluce. A vždy se najde někdo, kdo zamění příčinu s následkem, a korelaci s kauzalitou.

4 0
možnosti
Foto

Tak. A vždy se najde někdo, kdo si najde jak, kde a na čem se etablovat

0 0
možnosti

U nás bylo omezení školství za covidu jedno z nejpřísnějších, a WHO dokonce zavírání škol nedoporučilo. Předjímat, která ze způsobených škod (na žácích či virem) bude větší, bylo těžké, a po bitvě je každý generálem.

0 0
možnosti

Vy jste opravdu komik, snad si nemyslíte, že vám někdo věří a bere vás vážně.

4 4
možnosti
Foto

Stejně to nechápu, na jaře jsem ve FN Motol viděl leták s panem Čtvrtníčkem "nechte se očkovat pro klid v duši ", takový dozvuk očkovacího náboženství. Kupodivu, očkovat se přestalo a nikdo oficiálně na kovid už neumírá. Jak to vědecky odůvodnit? Jak vědecky odůvodníte, že po kovidu začaly řádit docela běžné nemoci?

2 3
možnosti

Pane autore, zavřené školy nijak dětské kontakty neomezily. Ty děti se tak jako tak scházely a protože měly volno, stihly těch kontaktů mnohem více.

A stejně kontraproduktivní byl například i zákaz nočního vycházení. Mladí nemohli do hospod a tak pařili vždy u někoho doma. Normálně by se rozcházeli do svých domovů tak někdy okolo půlnoci, ale protože byl zákaz nočního vycházení, tak museli pařit až do rána.

Slyšel jste někdy o nezamýšlených důsledcích?

1 1
možnosti

Jak mohly mít ty děti těch kontaktů více? Chcete nám tvrdit, že každé jedno dítě v každý školní den stihlo oběhnout všechny své spolužáky a setkat se s nimi na stejnou dobu, jako kdyby s nimi bylo ve škole?

1 0
možnosti

Žijeme v postfaktické době, kdy nerozlišujeme pravdu od lži! Bohužel! Opoziční politici bezostyšně lžou, minulý prezident byl soudem opakovaně uznaným lhářem. Politici si myslí, že mohou lhát! Nemohou! Do voleb snad občané rozeznají pravdu od lži a lži volit nebudou!

2 1
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik