Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J35a49n 24D21o65u48š77e18k

23. 8. 2021 15:34

Zajímavé povídání děkuji. Mám vás za člověka který má co říct i když občas mluvíte trochu přehnaně.

1 0
možnosti

Blázen nezadažen rozumem,by fakt neměl mluvit.Vaše předpovědi milionů mrtvých Čechů si dobře pamatujeme,pane velký "odborníku"

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že toto Vám nejspíš nasadil nějaký další popírač konspirátor do hlavy.... mohu jen doporučit najděte si jiné kamarády a chodte hodně na prochýzky v nějaké klidné krajině.....

2 0
možnosti

P26e41t97r 69S49k26á66c81e69l

21. 8. 2021 22:54

https://dfens-cz.com/je-vakcina-lekem-na-pandemii-nebo-je-pandemie-skvelou-predprodejni-kampani-vakciny/

Dr. Urbánkovi rozumí odborník i laik. Což o rozvláčném sdělení zde nelze říci. Bohužel.

2 0
možnosti
Foto

A nejde spíš o to, že je to článek stavěný na pocitu, který nepotřebuje žádná data ani fakta, takže Vám vyhovuje?

0 0
možnosti
Foto

Dik za ten odkaz, dobre vysvetleni.

1 0
možnosti
Foto

Proč se v zemi, která byla průkopníkem a premiantem v očkování, epidemiologická situace v posledních dnech tak dramaticky zhoršuje. V pondělí v Izraeli prokázali 8698 nových případů. V neděli to bylo 4464.:-/

Novinky.cz

3 0
možnosti
Foto

nevím proč, ale odpověd se zařadila nad Vás...

0 0
možnosti

Je pravda, že protilátky neřeknou, jak je člověk imunní a infekční. Totéž ale nevíme ani u očkovaných a lidech, kteří nemoc prodělali max. před šesti měsíci. V tomto je nejistota stejná a data z Izraele ukazují, že očkovaní lidé rozhodně nejsou neinfekční, takže by se testovat měli všichni.

1 0
možnosti

J36i30ř43í 88M83í88k57a

18. 8. 2021 14:31

No takže s jistotou mnoho nevíme.

Tedy ať se očkuje, kdo chce. Řada lidí bude mít i normální imunitu. Problem solved.

Nelze aplikovat předběžnou opatrnost, když to znamená omezování lidských práv, které musí být jasně a věrohodně odůvodněné.

1 0
možnosti
Foto

Nazývat očkovací látku proti covidu vakcíny je zkreslené, když ve skutečnosti jde o lékařský experiment, které injekčně nikdy nepoužil technologii syntetické genetické modifikace. Genetická léčba covidu nebyla formálně schválena a nebyla adekvátně testována pro bezpečné použití. Dlouhodobé důsledky této technologie do lidského těla nejsou známy. Jedinci, kteří se nechali očkovat se účastní experimentů na lidech.

1 0
možnosti

... Očekávám, že už příští (podzimní) generace vakcín nás ochrání nejen proti dnešním mutantám, ale i proti těm, co teprve vzniknou...

Ano, to je možné. Ovšem potom je otázka, proč do sebe nechat píchat experimentální vakcíny, které jsou vysoce účinné proti již neexistující virům a jejichž vedlejší účinky v mé věkové skupině převažují nad možnými komplikacemi spojenými s Covidem. A hlavně : Co je komu sakra do toho?

7 5
možnosti

Co je komu sakra do toho?

Socialistické zdravotnictví, účinnost a kolektivní imunita. To je sakra ostatním do toho.

0 0
možnosti

Můžete to tady vysvětlovat tisíckrát, ale spousta lidí programově nevěří komukoli, kdo je odborníkem na cokoli. Oni vědí všechno nejlépe a co nevědí, najdou na internetu.

4 3
možnosti

Člověk by i rád věřil, jen kdyby se zde roztomile rozcuchaný odborník již tolikrát nemýlil ve svých tak přesvědčivě prezentovaných predikcích. Věřil bych i státním autoritám, jen pokud by opakovaně prokazatelně nevypouštěli lži a protichůdné informace. To se pak těžko věří, že jim jde opravdu pouze o zdraví občanů. A pak, všude se píše, uvažujte kriticky, ověřujte si informace. A když to člověk dělá, tak je hned nezodpovědný odpůrce vakcinace a málem vrah důchodců. Doba jediného správného názoru už tu byla a vzpomeňte, jak to dopadlo.

12 2
možnosti

J53i76ř62í 30K20u60n25e59š

17. 8. 2021 20:21

Dost zvláštní názor, že virus může způsobit tvorbu protilátek, které mu nevadí. Nemělo by to náhodou za následek smrt pacienta?

0 0
možnosti
Foto

Správně ty můj kluku... a proto se taky na covid umírá...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS