Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odpověď na otázku, kterou klade autor v nadpisu, nikdo nezná. Pitvy zemřelých se nekonají, zesnulí jsou spáleni. Metodika počítání je falešná. Sledování počtu tzv. pozitivních bezpříznakových lidí je podvod, metody používané k testování nejsou určené pro lidi bez zdravotních obtíží. Všechna media, politici a další pomýlení či poplatní lidé dělají reklamy na očkování, jehož jediným přínosem je, že očkovaní prý nebudou v budoucnu tolik otravovaní v restartované světové tyranii.

0 0
možnosti
Foto

Pitvy zemřelých se konají. Sice nikoliv všech, ale tisíce pitev po republice to nejspíš budou.

Celková data jsem zetím nedohledal, takže třeba jen jeden příklad z tisku:

brnensky.denik.cz/zpravy_region/novy-fenomen-koronavirus-vede-i-k-nahlym-umrtim-zjistili-brnensti-lekari-2020110.html

0 0
možnosti

Lež už v první větě. Rozhodně u nás nemáme 30.000 obětí covidu... Drtivá většina z tohoto prezentovaného počtu zemřela na úplně jinou nemoc. Najde se ještě někdo, kdo panu vědátorovi věří?

1 0
možnosti
Foto

Na kterou jinou chorobu zemřeli podle Vás ti lidé?

Už loni, kdy bylo hlášeno jen cca 11,6 tisíce obětí COVID zemřelo u nás celkem 129 tisíc lidí. Jaké další choroby podle Vás způsobily, že loni najednou zemřelo o 17 tisíc lidí víc oproti 112 tisícům z roku 2019?

0 0
možnosti

Pan bloger s vědeckými tituly píše své názory bez podkladů či ujasnění, jediný podklad je studie o sebevraždách. Tento člověk šíří své údajně vědecké názory jednoduchými tvrzeními. Jeho předpovědi nevyšly (zbytečně strašil -kolik předpovídal mrtvých?), jeho výpočty jsou chybné (metodika hodnocení je falešná). Je třeba udržovat strach a očkovací politiku. Pro informaci z druhé strany se naštěstí dnes můžeme podívat na zdraveforum.cz . Tato pandemie je bohužel podvod a aplikace očkovacích látek je pokus na lidech.

0 0
možnosti
Foto

Jeden chemik, ktery neprosel kvuli pandemii laboratoremi, v pohode zvladne vyhodit do vzduchu (nebo vytravit) pul velkomesta. Viz odbornici na ledek v Bejrutu ... Casovanych bomb bude vicero ...

0 0
možnosti
Foto

Upřímně mě mrzí, že pan Flégr, navzdory otevřené diskusi, nekomunikuje a nereaguje.

Ono vyplodit článek a nereagovat na dotazy je poněkud hloupý přístup, pokud autor chce, aby ho někdo bral vážně.

Osobně opravdu nechápu situaci v Bělorusku (vím, že statistiky nejsou zveřejňovány), protože si myslím, že apokalypsu by těžko v době internetu utajili (přece jen není to KLDR) a přitom nezavedli žádná opatření, chodilo se dále na fotbal...

1 0
možnosti

Mě zaujalo, že ročně umírá průměrně 1500 lidí na chřipku. Kolikpak jich bylo loni?

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že na přelomu 2019/2020 se nezměnila úmrtnost, jak se jindy děje při chřipkových epidemiích, tak byl nejspíš počet obětí chřipky malý.

0 0
možnosti
Foto

Tak si to dame trosku jinak. C19 se v CEZku nakazilo priblizne 5 milionu lidi. Umrelo cca 30 tisic lidi. Je dobre, ze se matika neuci a tim padem se da ovce celkem lehce strasit.

Kolikze je to promile, pokud nevemu to, ze pulka je obeti "pretizenych" felcaru, prirozenych umrti, stresu, urazu a podobne?

Ockovat se nechci-protoze neverim produktu vyrobeneho pro byznys. Jo a vyzkousel jsem ted o vikendu respirator. Je to k nicemu. Celou pandemii jsem na obliceji nic nenosil a co se stalo? Nic.

1 1
možnosti
Foto

ČEZko? Máte na mysli Českou republiku?

5 milionů je nejspíš nějaký maximální odhad.

Necelých 30 tisíc lidí umře za normálních okolností během jednoho čtvrtletí. Takže je to například přibližně 250 promile běžného počtu zemřelých za rok v ČR.

Pro byznys jsou vyrobeny všechny produkty, které se prodávají v obchodní síti. Je tedy zjevné, že nevěříte prakticky ničemu. Vítejte mezi skeptiky. :-)

0 0
možnosti

Ta správná otázka je, kolik lidí jste zabil svým strašením vy, např. tisíci mrtvých denně, které jste ani ne za týden zlehčoval, že jste to úmyslně nadsadil.

6 6
možnosti

Uvažování o negativních scénářích je strašení?

2 1
možnosti

Pane profesore, je dojemné, jak s micinkou slavite ty mrtvé. Spolu s MESES jste se na nich podíleli. Proč jste mlčeli, když se očkovali tricetileti, zatímco osmdesatnici stále čekali? Proč se neodsunulo očkováni promorenych s protilatkami, proč stále ockujeme promorene druhou dávkou, když to odporuje prokázaným zjištěním, ze to není efektivní?

1 4
možnosti
Foto

Tak mnozí osmdesátiletí a sedmdesátníci atd. ještě čekají a ještě se načekají. To dřív budou naočkovaná děcka, aby rodinky mohly letecky do Egypta a tak. Na podzim jsou volby Andrej fakt nemá čas čekat na nějaké zpozdilé babky a dědky, co trvají na očkování u obvoďáka. Ať si zajedou do Prahe do O2 juniverza nebo ať si zajedou do Pelhřimova, prohlídnou si krematorium, aby věděli, do čeho jdou. Slušní důchodci už s Covidem ulehli a nevstali - tohle je krédo mlaďochů, co se chtějí nechat naočkovat, protože chtějí jet na chlastačky do Chorvatska. Vždyť ty testy by je vyšly dráž než celá dovolená...... Andrej ví co dělá, slušní uvědomělí důchodci už jej volí, ty neslušné ať už si konečně vezme Covid.....;-D

1 0
možnosti

J22a47n 98S64o61u77č52e55k

23. 5. 2021 16:22

Pane profesore, jen na vysvětlenou, koho nazýváte chřipčičkářem? Myslím si, že letos, resp. loni chřipka nezmizela kvůli nošení roušek, zmizela, jelikož byla statisticky zařazena pod covid. Pravdu naopak máte v tom, že covid nepřímo zabil všechny ty, kteří se nechali tak ovládnout strachem, že svá, mnohdy daleko těžší, onemocnění zanedbali. A bohužel strach ovládl i spoustu lékařů, kteří by pacienty nejraději léčili po telefonu, aby se, nedejbože, s nimi nemuseli setkat tváří v tvář. A tento strach pomáhali do společnosti zasít právě lidé, jako jste Vy, pane profesore. Zamyslete se nad tím. Většina lidí nežije a nestýká se pouze s kocourem.

5 7
možnosti
Foto

Chřipčkář je naprosto běžně používaný termín, je to člověk, který zlehčuje pandemii koronavirového onemocnění covid-19 (přirovnává ji k chřipečce, tj. mírně probíhající chřipce).

https://cestina20.cz/slovnik/chripeckar/

S výskytem běžné chřipky tedy nemá v podstatě nic společného.

0 1
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik