Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Flégře, sám jste rouškám udělal skvělou reklamu v televizní nedělní Partii. Pokud by se jakýkoli občan choval podobně jako vy, jistě byste ho neváhal ostře kritizovat. Nejste lékař, chápu, etika vás tedy nezavazuje.

1 0
možnosti
Foto

A to že je již ZÁŘÍ a ještě nikde není Vánoční výzdoba

Nikoho nezajímá.;-(:-P

0 0
možnosti
Foto

Letos se budou k vánocům nadělovat byty po prarodičích. Normální člověk pochopí, že teď je ještě na výzdobu brzo. A hlavně sudej počet kytek, na to pamatujte. Ať se to staříkům nepoplete s narozkama.

0 0
možnosti

Starý Brůna už se kývá...

0 1
možnosti
Foto

To jako máte na mysli Babiše? No tak to se mýlíte. Jeho pozice se zatím nekývá a rozhodně se jen tak kývat nezačne. Jasně budou tady nějaký tisíce mrtvých důchodců (nepodaří se je "zachránit"), ale úbytek pár tisíc hlasů Babišovi neuškodí. Drtivá většina důchodců přežije a těm Babiš zvýšil důchod a oni si to pamatují. Babiše ještě čeká úspěch, že budete všichni koukat.

0 0
možnosti

Díky, pane profesore. Lidi jako druh jsou přemnoženi a degenerují a ještě ke všemu žijí čím dál déle. To se nám nelíbí. Kolik bych jich muselo denně umřít na covid, aby se populační růst zastavil?

0 0
možnosti

Máme Vás u nás doma rádi.

Díky!

V

0 0
možnosti
Foto

Za šíření poplašné zprávy by Vás měli zavřít přinejmenším do blázince pane Flégře! Vůbec si neuvědomujete co svojí rétorikou způsobujete, labilní jedinci mohou Vaše katastrofické vize vidět opravdu reálně, přestanou myslet racionálně, upnou se k Vaší myšlence a pak teprve budou katastrofy, ale ty lidské. Covid-19 má bohužel moc silné promotion, stačilo by na pár dní neomílat do nekonečna čísla infikovaných a národ uklidňovat. Chápu, že jsme v demokracii, kde každý má právo vyslovit svůj názor, ale Vaše řeči jsou opravdu přes čáru.

2 5
možnosti
Foto

Tak pěkně mi to tady admin včera promazal + dostal jsem ban na 6 hodin nebo co. Takže o Babišovi a jeho managementu aktuální důchodové reformy se psát nesmí. - - - - Jinak s Flegrem a s blázincem máte úplnou pravdu. Proč zavírat lidi do basy, když jsou duševně nemocní. Komunisti to dělali zrovna tak, a jak se to osvědčilo. - - - - Každopádně už jsem zcela pozitivní, žádná pandemie neexistuje, je to jen důchodová reforma. A to je dobře, už jsem se totiž bál, že po zrušení superhrubé mzdy přijde i zrušení slevy na poplatníka a na děti a taky že se trochu zvednou sazby sociálního pojištění, asi tak o polovinu. Takhle je to moc krásně vyřešený a čau lidi.

0 0
možnosti

J42a42n 66R43i56c57h63t62e80r

14. 9. 2020 15:38

Podle vašich výpočtů do půl roku vyhyne lidstvo... snažíte se získat další Ig Nobelovku?;-D

2 0
možnosti

Do půl roku? Takže Greta s emůže uklidnit.

0 0
možnosti
Foto

Pane Flegre, jste kabrňák! Během 2 dnů se Vám podařilo vyvolat pěknou paniku! Covid-mánie zase nabírá na obrátkách, noviny nepíší už pomalu o ničem jiném (ale budou, mladý Novotný se chystá od zítřka začít vytahovat Ivetu z hrobu - po částech, samozřejmě). Možná začne od hlavy.....

0 0
možnosti
Foto

Z covidu se stal pro některé slušný kšeft. Viz Primula a firma jeho dcery.

1 1
možnosti

J86a40n 88R57o57s81a

14. 9. 2020 11:48

jak ze on a jeho dcery na covidu profituji?

1 0
možnosti

Ale soudruhu a soudružko,

přeci se tady u toho nebudeme dohadovat a hádat, kdyby tady byla stále vláda lidu včele státu a právě se vrátila z rudého koberce v Moskvě, tak by již bylo všechno zcela jasné a ku prospěchu všeho lidu spokojeně vyřešené ,,zvýšeným pohřebným"!

0 0
možnosti
Foto

Jo pohřebné, to je nejlepší.... Ještě se uvidí, jestli jde o tolik vzývanou důchodovou reformu. - - - - - Jinak, myslím, že se to k lepšímu obrací - lidi tady v Brně zase začínají být takoví trošku "ztuhlí", tak jak to bylo v prvních týdnech na jaře - to znamená, že si začnou dávat majzla a přestanou se na veřejnosti šťárat v nose a tak. Postupem času budou chodit i míň do hospod. Tenhle týden teda ještě ne, má být pěkně, tak si to před tím armaňakodnem pořádně užijem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik