Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji Vám mnohokrátR^

0 0
možnosti
Foto

Pěkný a svěží článek. Děkuji a karma.

0 0
možnosti
Foto

Naprosto skvělý článek. Výjimečný na blogu iDnes. Jsem Vám hluboce vděčný za to, že tak velký odborník píše zde na tomto prostoru. Četl jsem interview s Vámi v Lidovkách. Hned jsem volal známým, aby si to opatřili. Je skvělé, že člověk nespjatý s vládním týmem, naprosto čtivě a v závěru odborně, nabízí tento zasvěcený pohled aktivním blogerům, zvláště v době, kdy se po internetu šíří jakýsi článek "odborníka" z Itálie s myšlenkou, že počty mrtvých jsou kamufláže (v Itálii prý místo přes 10000 jenom něco přes 900). Chytají se toho mnozí, že prý to organizují vlády, aby zničily demokracii. Tento "paskvil" rozšiřují i lidé, kteří jsou jinak rozumní a nestačím jim to vymlouvat. Sám jsem napsal na toto téma: Lepší chudý, ale živý než bohatý mrtvý. Kdyby se Vám to nepodařilo otevřít, tak článek je momentálně druhý dle karmy. https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750561&fbclid=IwAR29J1_g8IAE19DpNs5l9BfqnoTQndgTl-UYYvCru5slOR7BPyQvYAHgNAs

3 0
možnosti

Matematika. Škoda že to nečetli Číňani na sklonku minulého roku. Tyhle matematické výpočty nepočítají s teorií chaosu, což zamíchá zásadně kartami, zvláště pokud se to týká živých organismů schopných rychle a náhodně mutovat. Osobně se domnívám, že znalosti matematiky na téhle úrovni Číňani mají, ale něco do toho hodilo vidle, tentokrát zcela zásadně. Pro úpravu vašeho výpočtu je nutné zjistit co a proč, sisyfovská práce, nabeton.

0 0
možnosti
Foto

No asi ne. Číňani věděli, co se jim děje, ale místní pohlaváři si nedovolili řešit problém v předstihu, protože pak by měli problém oni. Nakonec ho sice měli tak jako tak, ale při trše štěstí to mohlo vyšumět a byli by z obliga.

0 0
možnosti
Foto

Výborný článek ! R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Vyplývá mi z toho že bychom měli začít přemýšlet o opatřeních která je možné zavést natrvalo. Samozřejmě s co nejmenšími dopady na společnost a ekonomiku. Prostě taková menší reorganizace našeho života :-)

4 0
možnosti

Jen to ne.

Uvědomujete si, že tím více méně říkáte, že by se nám stát měl plést do života ještě více?

3 0
možnosti

Takže stačí zvolit nepopulistické a chytřejší politiky ? Kéž by nějací takoví existovali ..:-):-)

4 0
možnosti

Bezva článek a nádherný Micík.;-)R^

9 0
možnosti
Foto

Děkuji pane profesore. Napsal jste to tak hezky, že by to snad mohl pochopit už opravdu každý.R^

15 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik